Botaniq Castle Of Tura din Budapesta

Park, 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Botaniq Castle Of Tura.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Tura. Un total de 19 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. La Botaniq Castle of Tura spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Toți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. null Botaniq Castle of Tura dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Botaniq Castle of Tura vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Botaniq Castle Of Tura 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2024?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Kosice (Kosice, Slovacia)

60 km

2. Debrecen (Debrecen, Ungaria)

73 km

3. International (Uzhgorod, Ucraina)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!