Bosque Del Nahuel din San Carlos De Bariloche

TripAdvisor, nota 4.5

Avenida Bustillo Km. 18.2, Bariloche

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bosque Del Nahuel.

Detalii cazare

Acest hotel încântător, care se găsește în Bariloche, este o opțiune perfectă pentru familii. Vizitatorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 6. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul se află la 14. 0 kilometru(i) de pârtii. La 10 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea se află la 3. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 26. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 6. 0 kilometru(i) de port. Proprietatea cuprinde un total de 30 camere confortabile. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2015. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. De asemenea, la cerere, Bosque del Nahuel oferă paturi suplimentare pentru copii. Toate toaletele de la Bosque del Nahuel sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Bosque del Nahuel furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Bosque del Nahuel oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Oaspeţii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Bosque del Nahuel. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Bosque del Nahuel. Hotelul dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Bosque del Nahuel oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Cei care stau în această clădire îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Bosque Del Nahuel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Carlos De Bariloche?

1. Bariloche Intl (San Carlos De Bariloche, Argentina)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !