Borjomi Likani Health&Spa Centre din Borjomi

Meskheti street, 16 5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Borjomi Likani Health&Spa Centre.

Detalii cazare

Cuibărit la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi principalele zone de distracție la 3. 0 kilometru(i) distanță. La 100 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Numărul total de dormitoare este de 151. Această unitate de cazare a fost realizată în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. La Borjomi Likani Health & Spa Centre spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. Oaspeţii care stau la această proprietate pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare ale proprietăţii. Clienţii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la hotel. Borjomi Likani Health & Spa Centre se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Cei care stau în această clădire pot practica sporturi sau se pot bucura de activităţile oferite în incintă. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi vizitatorii. Borjomi Likani Health & Spa Centre poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Borjomi Likani Health&Spa Centre 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Borjomi?

1. Kopitnari (Kutaisi, Georgia)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Georgia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !