Bogota Marriott Hotel din Bogota

Av El Dorado Number 69b 53, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bogota Marriott Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat, care se găsește în Bogota, este o opțiune perfectă pentru familii. Clienții vor găsi aeroportul la 1. 5 kilometru(i). Bogota Marriott Hotel numără un total de 239 unităţi de cazare. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Bogota Marriott Hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Bogota Marriott Hotel promovează o politică durabilă. Oferta de întreţinere şi relaxare din reşedinţă asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Această unitate de cazare oferă o gamă largă de experienţe culinare. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această reşedinţă, ideală pentru călătoriile de afaceri. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Bogota Marriott Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

5 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !