Bog Hotel din Bogota

Carrera 11 # 86 - 74, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bog Hotel.

Detalii cazare

Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 1. 5 kilometru(i) de unitatea de cazare. Numărul total de unități de cazare este de 55. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 2012. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Vizitatorii sunt bineveniţi la această reşedinţă ecologică. Călătorii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Salonul de luat masa îi invită pe oaspeţi să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Oaspeţii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Oferind diverse opţiuni de luat masa, BOG Hotel vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Hotelul oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Bog Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

10 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !