Bluedoors York Luxury Suites din Medellin

Carrera 43A No 17 Sur 63

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bluedoors York Luxury Suites.

Detalii cazare

Situată la 6. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 750 metru(i) de proprietate. Clienții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Clienții vor găsi aeroportul la 17. 0 kilometru(i). Un total de 111 camere sunt disponibile la York Luxury Suites pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost construită în anul 2020. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Toți oaspeții care stau la această proprietate pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Oaspeţii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Oaspeţii se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere a acestei proprietăţi. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: York Luxury Suites 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Medellin?

1. Olaya Herrera (Medellin, Columbia)

3 km

2. J M Cordova (Medellin, Columbia)

16 km

3. Urrao (Urrao, Columbia)

63 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !