Blue Doors Jazz Apartments din Bogota

CALLE 87 N 15 35

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Blue Doors Jazz Apartments.

Detalii cazare

Acest hotel boutique fermecător se află în Bogota. Situată la 9. 8 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Numărul total de camere de oaspeți este de 26. Blue Doors Jazz Apartments a fost construit în anul 2011. Blue Doors Jazz Apartments oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Oaspeţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Din nefericire, nu există dormitoare în care cei care stau în această unitate de cazare să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Blue Doors Jazz Apartments 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

10 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?