Blue Diamond Hotel Jeddah din Jeddah

Al Bahar Al Arabi Al Hamra

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Blue Diamond Hotel Jeddah.

Detalii cazare

Un total de 70 dormitoare sunt disponibile la Blue Diamond Hotel Jeddah pentru confortul oaspeţilor. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Blue Diamond Hotel Jeddah oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Oaspeţii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Unitatea de cazare dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Clienţii se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice ale unităţii de cazare. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Unele dintre aceste servicii ale Blue Diamond Hotel Jeddah pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Blue Diamond Hotel Jeddah 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jeddah?

1. King Abdulaziz Int (Jeddah, Arabia Saudita)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp