Blu Hotel By Tamaca din Santa Marta

CARRERA 2 El Rodadero, 11-65

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Blu Hotel By Tamaca.

Detalii cazare

Situat la 5000 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 50 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 100 metri de unitatea de cazare. Clienții vor găsi aeroportul la 7000 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 5000 kilometru(i) de port. Această proprietate dispune de 61 camere confortabile. Această unitate de cazare a fost renovată complet în anul 2013. Blu Hotel By Tamacá include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Blu Hotel By Tamacá nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Unele dintre aceste servicii ale Blu Hotel By Tamacá pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Blu Hotel By Tamaca 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Santa Marta?

1. Simon Bolivar (Santa Marta, Columbia)

9 km

2. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

69 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !