Blanco Riad Hotel din Tangier

25 RUE ZAWIYA KADIRIA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Blanco Riad Hotel.

Detalii cazare

Amplasat în Tetouan, acest hotel uimitor este ideal pentru familii. Poziționată chiar în centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8. 0 kilometru(i) de proprietate. La 100 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea se află la 5. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Proprietatea este la 8. 0 kilometru(i) de port. Blanco Riad hotel garantează un sejur liniştit, deoarece există numai 8 unităţi de cazare. Această proprietate s-a bucurat de renovare în anul 2009. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Blanco Riad hotel oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Călătorii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite în unitatea de cazare. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul din incintă. Blanco Riad hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Blanco Riad Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tangier?

1. Saniat R Mel (Tetuan, Maroc)

4 km

2. Ibn Batouta (Tangier, Maroc)

51 km

3. Gibraltar (Gibraltar, Gibraltar)

64 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%