Blanca Hotel Resort&Spa din Sarajevo

Babanovac, BB

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Blanca Hotel Resort&Spa.

Detalii cazare

Cele 54 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Blanca-Hotel-Resort-andSpa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, Blanca-Hotel-Resort-andSpa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Unitatea de cazare dispune, de asemenea, de o cameră recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Unitatea de cazare dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Cei care stau în această clădire se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Blanca Hotel Resort&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sarajevo?

1. International (Banja Luka, Bosnia-Herzegovina)

72 km

2. International (Sarajevo, Bosnia-Herzegovina)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Bosnia-Herzegovina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp