Biohotel Organic Suites din Bogota

Carrera 7 Bis No. 124-36, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Biohotel Organic Suites.

Detalii cazare

Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Hotelul este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Călătorii vor găsi aeroportul la 19000 kilometru(i). Proprietatea dispune de un total de 72 camere. BioHotel Organic Suites a fost clădit în anul 2013. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot contacta recepţia în orice moment al zilei. nullExistă o parcare la BioHotel Organic Suites. Această unitate de cazare durabilă ecologic a obţinut certificarea . Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această unitate de cazare care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. BioHotel Organic Suites poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Biohotel Organic Suites 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

12 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !