Binn Hotel din Medellin

Carrera 25 No. 10-51, Poblado, Medellin

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Binn Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se găsește în Medellin. Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Oaspeții vor găsi aeroportul la 1000 metri. Această unitate de cazare dispune de 78 camere de oaspeți. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia este deschisă 24/7. nullVizitatorii pot profita de parcare. Oaspeţii care stau la Binn Hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Datorită serviciilor sale de întreţinere şi relaxare, acest hotel este ideal pentru o pauză de relaxare de la stresul şi tensiunea rutinei. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Binn Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Medellin?

1. Olaya Herrera (Medellin, Columbia)

3 km

2. J M Cordova (Medellin, Columbia)

14 km

3. Urrao (Urrao, Columbia)

65 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !