Bilderberg Hotel t Speulderbos din Apeldoorn

Speulderbosweg, 54

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bilderberg Hotel 't Speulderbos.

Detalii cazare

Situată la 700 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Unitatea de cazare este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Oaspeții vor găsi aeroportul la 70 metri. Această reşedinţă dispune de 102 camere confortabile. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2012. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullBilderberg Hotel 't Speulderbos furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Bilderberg Hotel 't Speulderbos promovează o politică durabilă. Oaspeţii care stau la această proprietate pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. O gamă largă de activităţi de interior şi exterior sunt disponibile la acest hotel. Unele dintre aceste servicii ale Bilderberg Hotel 't Speulderbos pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Bilderberg Hotel 't Speulderbos 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Apeldoorn?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

64 km

2. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

77 km

3. Twenthe (Enschede, Olanda)

80 km

4. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

88 km

5. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?