Bet Hotel Buenos Aires din Buenos Aires

SAAVEDRA, 526

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bet Hotel Buenos Aires.

Detalii cazare

Situată la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. La 100 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 12. 0 kilometru(i). BET Hotel Buenos Aires numără un total de 35 unităţi de cazare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2014. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. BET Hotel Buenos Aires oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. null

Nume cazare de la furnizor: Bet Hotel Buenos Aires 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

6 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

25 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !