Best Western The Hatfield Hotel din Norwich

THE ESPLANADE, . 0 .

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western The Hatfield Hotel.

Detalii cazare

Situată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Unitatea de cazare se află la 5 metri de cea mai apropiată plajă. Un total de 43 dormitoare sunt disponibile la Best Western The Hatfield Hotel pentru confortul oaspeţilor. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Călătorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Această unitate de cazare este loială practicilor durabile ecologice. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Western The Hatfield Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Norwich?

1. International (Norwich, Marea Britanie)

38 km

2. Honington Raf (Bury St Edmunds, Marea Britanie)

67 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !