Best Western Silva Hotel din Sibiu

TripAdvisor, nota 4.5

Aleea Mihai Eminescu nr. 1, Sibiu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Silva Hotel.

Detalii cazare

Situată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor găsi aeroportul la 10 metri. Această unitate de cazare dispune de 49 camere de oaspeți confortabile. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Best Western Silva Hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. La Best Western Silva Hotel spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Acesta este un hotel ecologic. Best Western Silva Hotel se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Unele dintre aceste servicii ale Best Western Silva Hotel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Silva Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sibiu?

1. Sibiu (Sibiu, Romania)

3 km

2. Tirgu Mures (Targu Mures, Romania)

78 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !