Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn din Grand Canyon National Park

74 Highway 64, 74

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn.

Detalii cazare

Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn numără un total de 322 camere. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2015. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Clienţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn. Totodată, această reşedinţă a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Squire Resort At Grand Canyon Signature Collection 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Grand Canyon National Park?

1. National (Marele Canion, Statele Unite ale Americii / SUA)

1 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp