Best Western Premier Exec Residency Medicine Hat din Medicine Hat

35 Paul Stober Dr SE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Premier Exec Residency Medicine Hat.

Detalii cazare

Best Western Premier Exec Residency Medicine Hat dispune de un total de 99 dormitoare. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Best Western Premier Exec Residency Medicine Hat. Aceasta este o proprietate ecologică. Vizitatorii îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare ale unităţii de cazare. Best Western Premier Exec Residency Medicine Hat poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Premier Exec Residency Medicine Hat 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Medicine Hat?

1. Medicine Hat (Medicine Hat, Canada)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp