Best Western Plus City Hotel Goderie din Rotterdam

STATIONSPLEIN, 5a/b

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Plus City Hotel Goderie.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Roosendaal. Această proprietate dispune de 44 dormitoare. Această proprietate a fost ultima oară renovată în anul 2014. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullBest Western Plus City Hotel Goderie furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Opţiunea gastronomică a proprietăţii îi va încânta pe vizitatori cu o bucătărie rafinată şi cu o ambianţă fermecătoare. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Plus City Hotel Goderie 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rotterdam?

1. International (Antwerp, Belgia)

39 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

45 km

3. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

64 km

4. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

71 km

5. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !