Best Western Plus Adhem Hotel din Antwerp

JAGERSDREEF, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Plus Adhem Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se găsește în Grobbendonk. Hotelul cuprinde un total de 66 dormitoare confortabile. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Best Western Plus Aldhem Hotel. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel promovează o politică durabilă. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la acest hotel au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Plus Aldhem Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Antwerp?

1. International (Antwerp, Belgia)

20 km

2. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

36 km

3. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

53 km

4. Maastricht (Maastricht, Olanda)

75 km

5. Airport (Liege, Belgia)

76 km

6. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

82 km

7. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !