Best Western La Porte Des Chateaux din Orleans

21 RUE DE BLOIS

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western La Porte Des Chateaux.

Detalii cazare

Unitatea de cazare dispune de un total de 69 dormitoare. Best Western La Porte Des Chateaux oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Oaspeţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. nullBest Western La Porte Des Chateaux furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Această unitate de cazare se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Best Western La Porte Des Chateaux 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Orleans?

1. Saint Denis De L Hotel (Orleans, Franta)

17 km

2. Val De Loire (Tours, Franta)

84 km

3. Bourges (Bourges, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp