Best Western Kings Manor Hotel din Edinburgh

TripAdvisor, nota 4.5

100 Milton Road East, Edinburgh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Kings Manor Hotel.

Detalii cazare

Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 800 metru(i) de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi numeroase stații de transport public la o distanță de 5. 0 kilometru(i). Cea mai apropiată plajă se află la 500 metri de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 700 metri. Un total de 100 camere de oaspeţi sunt disponibile la Best Western Kings Manor Hotel pentru confortul oaspeţilor. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această reşedinţă a fost renovată integral în anul 2007. Cei care stau în această clădire se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale unităţii de cazare. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Best Western Kings Manor Hotel. Totodată, acest hotel a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. Cei care stau în această clădire îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Oferind o gamă variată de opţiuni de luat masa, această proprietate va veni în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Best Western Kings Manor Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Kings Manor Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edinburgh?

1. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

16 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

56 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp