Best Western I-City din Kuala Lumpur

A-GF-01 NO 6 PERSIARAN MULTIMEDIA, SHAH ALAM

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western I-City.

Detalii cazare

Best Western i-City Shah Alam cu cele 3.5 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Shah Alam. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, scaun cu rotile accesibil sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi parc acvatic, parc tematic, centru de fitness, grădină. Best Western i-City Shah Alam combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Shah Alam de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Best Western I-City 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

11 km

2. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

41 km

3. Genting (Genting, Malaezia)

48 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !