Best Western Amsterdam din Amsterdam

Voorburgstraat, 250, Amsterdam, 250

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Amsterdam.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Amsterdam. Poziționată la 7. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 2. 0 kilometru(i), clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 3. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Hotelul dispune de un total de 317 camere. Best Western Amsterdam include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Cei care stau în această clădire se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Best Western Amsterdam. Această reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Best Western Amsterdam oferă un serviciu de transfer la aeroport. Unele dintre aceste servicii ale Best Western Amsterdam pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Amsterdam 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

7 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

52 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !