Best Western Amsterdam Airport din Amsterdam

Vuursteen, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Amsterdam Airport.

Detalii cazare

Cuibărit la 3. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 450 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). null Best Western Amsterdam Airport a fost complet renovat în anul 2012. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Best Western Amsterdam Airport dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Best Western Amsterdam Airport. Acest hotel este loial practicilor durabile ecologice. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Amsterdam Airport 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

2 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !