Bellevue Park Hotel Riga din Riga

SLOKAS STREET, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bellevue Park Hotel Riga.

Detalii cazare

Acest hotel dispune de 222 camere. Bellevue Park Hotel Riga a fost complet renovat în anul 2013. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de hotel. Această proprietate dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. Acest hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Bellevue Park Hotel Riga vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Unele dintre aceste servicii ale Bellevue Park Hotel Riga pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Bellevue Park Hotel Riga 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riga?

1. Riga Intl (Riga, Letonia)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Letonia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !