Bella Isla Resort din Insula Cayo Largo Del Sur

Cayo Largo del Sur, N/A

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bella Isla Resort.

Detalii cazare

Situată la 10. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi principalele zone de distracție la 10. 0 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi aeroportul la 25. 0 kilometru(i). Incinta numără 374 dormitoare primitoare. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Grand Memories Cayo Largo oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Există o parcare. Clienţii sunt bineveniţi la acest hotel ecologic. Grand Memories Cayo Largo oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber. Oferta variată de divertisment oferită la Grand Memories Cayo Largo asigură faptul că oaspeţii săi se vor bucura din plin de şedere. Oaspeţii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Grand Memories Cayo Largo. Unele dintre aceste servicii ale Grand Memories Cayo Largo pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Grand Memories Cayo Largo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !