Bela Fisterra din A Coruna

RUa Anchoa, 56

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bela Fisterra.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă se află la 50 metri de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 9200 kilometru(i). Un total de 16 camere de oaspeţi sunt disponibile la Hotel Bela Fisterra pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost construită în anul 2018. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Hotel Bela Fisterra. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Hotel Bela Fisterra furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Hotel Bela Fisterra promovează o politică durabilă. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Hotel Bela Fisterra poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Bela Fisterra 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea A Coruna 2024?

Obiective turistice A Coruna

Localitatea Oia

Satul Oia din Santorini

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de A Coruna?

1. Santiago De Compostela (Santiago de Compostela, Spania)

68 km

2. La Coruna (A Coruna, Spania)

82 km

3. Vigo (Vigo, Spania)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp