Beaumont Kew Hotel din Melbourne

9 Studley Park Rd, 7-9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Beaumont Kew Hotel.

Detalii cazare

Beaumont Kew Hotel este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Melbourne. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, servicii taxi, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă covoare, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, oglindă. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Beaumont Kew Hotel combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Melbourne de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Beaumont Kew Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

14 km

2. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

19 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

21 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

54 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!