Beachside Tower Apartment din Gold Coast

3545 Main Beach Parade

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Beachside Tower Apartment.

Detalii cazare

Oprițivă la Beachside Tower Apartment să descoperiți minunile orașului Gold Coast. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. La hotel puteți găsi expres check-in/check-out, parcare auto, cameră de familie, facilităţi grătar, închirieri auto. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, camere nefumători, birou, balcon/terasă, telefon. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi plajă privată, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Beachside Tower Apartment vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Beachside Tower Apartment 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gold Coast?

1. Southport (Southport, Australia)

1 km

2. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

22 km

3. Brisbane (Brisbane, Australia)

72 km

4. Byron Gateway (Ballina, Australia)

95 km

5. Lismore (Lismore, Australia)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !