Beaches Ocho Rios, A Spa, Golf&Waterpark Resort din Ocho Rios

P.O. Box 63

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Beaches Ocho Rios, A Spa, Golf&Waterpark Resort.

Detalii cazare

Cele 222 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Beaches Ocho Rios, A Spa, Golf & Waterpark Resort. Beaches Ocho Rios, A Spa, Golf & Waterpark Resort promovează o politică durabilă. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor putea face sport şi se vor putea păstra în formă pe durata şederii lor graţie facilităţilor şi activităţilor sportive oferite. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici.

Nume cazare de la furnizor: Beaches Ocho Rios, A Spa, Golf&Waterpark Resort 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ocho Rios?

1. Boscobel (Ocho Rios, Jamaica)

1 km

2. Tinson (Kingston, Jamaica)

49 km

3. Ken Jones (Port Antonio, Jamaica)

52 km

4. Norman Manley (Kingston, Jamaica)

55 km

5. Sangster Intl (Montego Bay, Jamaica)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Jamaica?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !