Beach House Holiday Inn Resort din Hilton Head

South Forest Beach Drive, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Beach House Holiday Inn Resort.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Beach Area. Beach House Resort, Hilton Head Island numără un total de 202 camere. Acest hotel a fost restructurat în anul 2002. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Oaspeţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel promovează o politică durabilă. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul din incintă. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această proprietate. Clienţii se pot bucura de opţiunile de divertisment ale proprietăţii. Persoanele mai active pot profita de facilităţile şi activităţile de petrecere a timpului liber puse la dispoziţie de această unitate de cazare. Unele dintre aceste servicii ale Beach House Resort, Hilton Head Island pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Beach House Resort, Hilton Head Island 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hilton Head?

1. Hilton Head (Hilton Head, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

2. County (Beaufort, Statele Unite ale Americii / SUA)

31 km

3. Savannah (Savannah, Statele Unite ale Americii / SUA)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp