B&B Wasi Aeropuerto Lima din Lima

PASAJE AREQUIPA C-58 URBANIZACION SAN JUAN MASIAS

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul B&B Wasi Aeropuerto Lima.

Detalii cazare

Bed and breakfast-ul se află la 1. 0 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 2. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 11. 0 kilometru(i) de port. Cei care doresc să scape de agitaţia şi stresul rutinei zilnice vor găsi linişte şi pace la această reşedinţă. Această proprietate a fost ridicată în anul 2013. Hotel B&B Wasi Airport Lima oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Hotel B&B Wasi Airport Lima oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotel B&B Wasi Airport Lima. Clienţii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel B&B Wasi Airport Lima 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lima?

1. J Chavez Intl (Lima, Peru)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Peru?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !