B&B Hotel Konstanz din Konstanz / Constance

Line-Eid-Straße 2, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul B&B Hotel Konstanz.

Detalii cazare

Hotelul urban, care se potrivește cel mai bine pentru turiști activi și turiști care fac sport, turiști nudiști, familii, tineri, celibatari și cei îndrăgostiți de natură, se află în Konstanz la aproximativ 6 km de plajă, pe o stradă principală, în centrul localității Konstanz, la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 2 km. Până la aeroportul Friedrichshafen (FDH) sunt aproximativ 68 de km. Acest hotel a fost construit de curând, în anul 2016. Hotelul cu aer condiționat oferă 100 de camere de nefumători și dispune de lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un fax, un detector de fum, o zonă pentru nefumători și un lounge. Printre serviciile locului de cazare se numără un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Hotelul oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Camerele au un pat dublu sau un pat „Queen size”. Există un birou. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere garantează o ședere lipsită de griji pentru oaspeții cu dizabilități. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Nume cazare de la furnizor: B&B Hotel Konstanz 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Konstanz / Constance?

1. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

27 km

2. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

35 km

3. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

50 km

4. Airport (Hohenems, Austria)

51 km

5. Memmingen Allgaeu (Memmingen, Germania)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp