B&B Hotel Kiel-Holstenbrucke din Kiel

Willestraße 8, 8-10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul B&B Hotel Kiel-Holstenbrucke.

Detalii cazare

Hotelul urban, ideal pentru turiști activi și turiști care fac sport, familii, tineri și celibatari, se află în centrul istoric al Kielului, la aproximativ 500 de m față de mare. Acest hotel a fost construit de curând, în 2021. Hotelul cu aer condiționat oferă 50 de camere de nefumători și dispune de lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un fax, un detector de fum, o zonă pentru nefumători și un lounge. Facilitățile cuprind și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „Queen size”. Există un birou. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Nume cazare de la furnizor: B&B Hotel Kiel-Holstenbrucke 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kiel?

1. Holtenau (Kiel, Germania)

6 km

2. Luebeck-Blankensee (Hamburg, Germania)

68 km

3. Airport (Sonderborg, Danemarca)

74 km

4. Hamburg (Hamburg, Germania)

76 km

5. Heide (Heide / Buesum, Germania)

82 km

6. Saint Peter Ording (Saint Peter, Germania)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp