B&B Hotel Karlsruhe din Karlsruhe

Schwarzwaldstraße 92, 92

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul B&B Hotel Karlsruhe.

Detalii cazare

Acest hotel urban se potrivește perfect atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la cca 800 de m de atracțiile turistice, în centrul localității Karlsruhe se poate ajunge în 1,5 km. În cca 300 de m se ajunge la conexiunea la mijloacele locale de transport public. Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 99 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un fax, un detector de fum, o zonă pentru nefumători și un lounge. Facilitățile cuprind și un automat de băuturi răcoritoare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Locul de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „Queen size”. Există un birou. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Nume cazare de la furnizor: B&B Hotel Karlsruhe 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Karlsruhe?

1. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

32 km

2. City Airport (Mannheim, Germania)

54 km

3. Stuttgart Airport (Stuttgart, Germania)

66 km

4. Entzheim (Strasbourg, Franta)

75 km

5. Zweibruecken (Saarbrucken, Germania)

76 km

6. Black Forest (Lahr (Hunsruck), Germania)

82 km

7. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp