B&B Hotel Freiburg-Sud din Freiburg

Munzinger Straße 1b, 1b

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul B&B Hotel Freiburg-Sud.

Detalii cazare

Hotelul urban oferă condiții ideale atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la adăpost de marea agitație, la cam 7 km distanță de centrul turistic animat al localității Freiburg im Breisgau. Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 102 camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un fax, un detector de fum, o zonă pentru nefumători și un lounge. Printre serviciile locului de cazare se numără un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Hotelul oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „Queen size”. Există un birou. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Nume cazare de la furnizor: B&B Hotel Freiburg-Sud 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Freiburg?

1. Houssen (Colmar, Franta)

34 km

2. Black Forest (Lahr (Hunsruck), Germania)

40 km

3. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

47 km

4. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

47 km

5. Entzheim (Strasbourg, Franta)

62 km

6. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

82 km

7. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp