Bayview Hotel Georgetown Penang din Penang

FARQUHAR STREET, 25-A

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bayview Hotel Georgetown Penang.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Georgetown, Bayview Hotel Georgetown vă promite o vizită minunată și relaxantă. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Facilități cum ar fi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, scaun cu rotile accesibil, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, sufragerie separată, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, piscină exterioară, piscină (copii). Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Bayview Hotel Georgetown vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Bayview Hotel Georgetown Penang 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Penang?

1. Penang Intl (Penang, Malaezia)

16 km

2. Taiping (Taiping, Malaezia)

74 km

3. Sultan Abdul Halim (Alor Setar, Malaezia)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !