Bayview Beach Resort Penang din Penang

BATU FERRINGHI BEACH, BATU FERRINGHI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bayview Beach Resort Penang.

Detalii cazare

Situat în Batu Ferringhi, Bayview Beach Resort este un loc perfect de plecare pentru a explora Penang. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Bayview Beach Resort. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, prosoape, sufragerie separată, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit). Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale acestui loc de cazare cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa. Bayview Beach Resort combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Penang de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Bayview Beach Resort Penang 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Penang?

1. Penang Intl (Penang, Malaezia)

19 km

2. Sultan Abdul Halim (Alor Setar, Malaezia)

82 km

3. Taiping (Taiping, Malaezia)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !