Baymont By Wyndham Knoxville I-75 din Knoxville

6712 CENTRAL AVENUE PIKE, 6712

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Baymont By Wyndham Knoxville I-75.

Detalii cazare

Acest hotel agreabil se află în Knoxville. Baymont by Wyndham Knoxville I-75 dispune de un total de 116 unităţi de cazare. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Clienţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la acest hotel care asigură accesul cu scaune cu rotile şi care dispune de o serie de camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Baymont by Wyndham Knoxville I-75. Această reşedinţă durabilă ecologic a obţinut certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Baymont By Wyndham Knoxville I-75 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Knoxville?

1. Mc Ghee Tyson (Knoxville, Statele Unite ale Americii / SUA)

24 km

2. Gatlinburg (Gatlinburg, Statele Unite ale Americii / SUA)

45 km

3. Moore Murrel (Morristown, Statele Unite ale Americii / SUA)

57 km

4. Memorial (Crossville, Statele Unite ale Americii / SUA)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp