Bastion Luxury Hotel din Cartagena de Indias

Calle del Sargento No. 6-87, Cartagena

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bastion Luxury Hotel.

Detalii cazare

Unitatea de cazare se află la 4500 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Proprietatea este la 4000 kilometru(i) de port. Acest hotel dispune de 51 dormitoare. Bastion Luxury a fost complet recondiţionat în anul 2014. Clienţii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale proprietăţii. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Toți oaspeții care stau la această proprietate pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Bastion Luxury dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Vizitatorii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite în reşedinţă. Oaspeţii se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite de proprietate. Bastion Luxury poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Bastion Luxury 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

4 km

2. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !