Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp din Amsterdam

Adrianahoeve, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 750 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 9. 0 kilometru(i). Numărul total de dormitoare este de 80. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp nu oferă paturi suplimentare la cerere. Cei care stau în această clădire pot profita de parcare. Acestui hotel i-a fost acordată certificarea Green Globe 21. Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

5 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

43 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !