Bastion Hotel Amsterdam Noord din Amsterdam

RODE KRUISTRAAT, 28

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bastion Hotel Amsterdam Noord.

Detalii cazare

Cuibărit la 6. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 270 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare este la 5. 0 kilometru(i) de port. Reşedinţa cuprinde un total de 68 camere de oaspeți confortabile. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Oaspeţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Bastion Hotel Amsterdam Noord. Bastion Hotel Amsterdam Noord furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Bastion Hotel Amsterdam Noord 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

15 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !