Barcelo Tanger din Tangier

AVENUE MOHAMMED VI - BP 1112, 43

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Barcelo Tanger.

Detalii cazare

Hotelul cuprinde un total de 200 camere confortabile. Barcelo Tanger a fost complet renovat în anul 2022. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Totodată, acest hotel a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Barcelo Tanger oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Barcelo Tanger 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tangier?

1. Ibn Batouta (Tangier, Maroc)

12 km

2. Saniat R Mel (Tetuan, Maroc)

45 km

3. Gibraltar (Gibraltar, Gibraltar)

57 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%