Barbara Piran Beach Hotel&Spa din Piran

Fiesa 68

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Barbara Piran Beach Hotel&Spa.

Detalii cazare

Poziționată la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de proprietate. Clienții pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 1. 5 kilometru(i). Proprietatea se află la 20 metri de cea mai apropiată plajă. Proprietatea este la 1. 5 kilometru(i) de port. Acest hotel dispune de 71 camere confortabile. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Oaspeţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Barbara Piran Beach Hotel & Spa nu oferă paturi suplimentare la cerere. Barbara Piran Beach Hotel & Spa furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Barbara Piran Beach Hotel & Spa se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Clienţii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în unitate de cazare. Barbara Piran Beach Hotel & Spa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Barbara Piran Beach Hotel&Spa 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Piran?

1. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

6 km

2. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

33 km

3. Pula (Pula, Croatia)

74 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

84 km

5. Marco Polo (Venetia, Italia)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !