Banyan Tree Tamouda Bay din Tangier

ROUTE NATIONALE POB 526, 13 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Banyan Tree Tamouda Bay.

Detalii cazare

Acest resort luxos, care se găsește în Fnideq, este o opțiune perfectă pentru familii. Situat la 8. 0 kilometru(i) de centrul orașului, resortul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află la 8. 0 kilometru(i) de proprietate. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 20. 0 kilometru(i) de proprietate. La 5 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 10 metri de cea mai apropiată plajă. Unitatea de cazare este la 15. 0 kilometru(i) de port. Un total de 92 unităţi de cazare sunt disponibile la Banyan Tree Tamouda Bay pentru confortul oaspeţilor. Banyan Tree Tamouda Bay a fost clădit în anul 2015. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Banyan Tree Tamouda Bay nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullBanyan Tree Tamouda Bay furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, oaspeții care stau la această proprietate pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Banyan Tree Tamouda Bay dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi oaspeţii. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Banyan Tree Tamouda Bay vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Banyan Tree Tamouda Bay oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber.

Nume cazare de la furnizor: Banyan Tree Tamouda Bay 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tangier?

1. Saniat R Mel (Tetuan, Maroc)

23 km

2. Gibraltar (Gibraltar, Gibraltar)

39 km

3. Ibn Batouta (Tangier, Maroc)

50 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !