Bahia Hotel&Beach House din Los Cabos

Av. El Pescador, S/N

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bahia Hotel&Beach House.

Detalii cazare

Cuibărită la 2. 9 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de proprietate. Există stații de transport în comun la 2. 0 kilometru(i) distanță. Cea mai apropiată plajă se află la 250 metri de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi aeroportul la 34. 9 kilometru(i). Un total de 89 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2011. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Bahia Hotel & Beach House oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare la Bahia Hotel & Beach House. Toți oaspeții care stau la această unitate de cazare sunt bineveniţi în această proprietate ecologică. Bahia Hotel & Beach House dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul din incintă. Călătorii vor aprecia activităţile sportive oferite în această proprietate. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această unitate de cazare au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Bahia Hotel&Beach House 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Los Cabos?

1. Los Cabos (San Jose Cabo, Mexic)

35 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !