Babel Siem Reap din Siem Reap

# 738,Wat Bo Road, 738

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Babel Siem Reap.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Siem Reap, Babel Siem Reap vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Babel Siem Reap. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, serviciu trezire dimineața. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi spa, masaj, grădină. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Siem Reap, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Babel Siem Reap.

Nume cazare de la furnizor: Babel Siem Reap 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Siem Reap?

1. Siem Reap (Siem Reap, Cambodgia)

7 km

2. Battambang (Battambang, Cambodgia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Cambodgia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !