B Hotels Belgrade din Belgrad

Zemunska 24, 24

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul B Hotels Belgrade.

Detalii cazare

Opriți-vă la Hotel Bleecker Belgrade by Mercure să descoperiți minunile din Belgrad. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, servicii taxi, 24-ore recepţie, expres check-in/check-out sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de masaj. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Belgrad sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Hotel Bleecker Belgrade by Mercure.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Bleecker Belgrade By Mercure 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Belgrad?

1. Nikola Tesla (Belgrad, Serbia)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Serbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !